Wie ben ik?


Ik ben Linda, 

  

Als klein meisje groeide ik liefdevol op in een klein dorpje in Friesland. Het was er rustig en groen. Ik bracht mijn jeugd door met vrienden en vriendinnen heb mooie herinneringen aan die tijd. Op school werd al snel duidelijk dat zorgen in mijn bloed zat.

Toen ik mijn man ontmoette verhuisden we naar Zeewolde, een groeiend dorp in Flevoland. We kregen 4 kinderen met ieder zijn of haar eigenaardigheden, maar wat heb ik veel van ze geleerd. In mijn vrijetijd lees ik graag een boek, wandel ik met de hond en ben ik graag buiten. De vakanties breng ik graag door met mijn gezin in Zweden waar de natuur nog natuur is en waar ik de rust en stilte ontzettend kan waarderen. Het liefst verblijven we in een huisje in de middle off nowhere.

Sinds ik in Zeewolde ben gaan wonen werk ik met kinderen in de kinderopvang. Naar verloop van tijd kreeg ik behoefte om me verder te ontwikkelen. Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hooggevoeligheid en hoogstimulatief gedrag. Ik heb een Holistische kindercoach opleiding gevolgd en ben mijn eigen praktijk gestart. Toch gaf me het niet het juiste gevoel om alleen de kinderen te coachen. Ik wilde kinderen wel helpen/begeleiden, maar dan toch op een duurzamere manier en die vond ik bij de Present Child Methode. Sinds Juni '21 ben ik werkzaam als Kindertolk. Wat mij hierin aanspreekt is dat ik nu alleen met de ouders aan de slag kan zodat er niet meer aan het kind gesleuteld hoeft te worden. 

 

Graag wil ik met ouders op zoek gaan naar de lach op het gezicht van hun kind.

 


"DE LACH VAN EEN KIND
ZOU ZO MAAR EENS
HET MOOISTE GELUID
OP AARDE KUNNEN ZIJN"

(topwijs.nl)


Opleiding/certificaat/cursus  

 


Contact

 

Linda van Eijk

Orion 9

3893 DM Zeewolde

 

jeeigenklavertje4@gmail.com

 

Kvk: 71350756

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden.docx
Microsoft Word document 17.5 KB
Download
privacy verklaring
Privacy verklaring Je Eigen klavertje 4.
Microsoft Word document 15.6 KB