Wat doe ik als Kindertolk

 

Als ik je vraag wat jij het liefste wil voor je kind, wat is dan jou antwoord?

 

Dat het gelukkig is!

 

Dat is precies wat het kind ook wil voor jou.

 

Ik geloof in de puurheid van het kind en dat ieder kind in welke leeftijd ook, door middel van zijn/haar gedrag jou iets wil vertellen. Wat ik doe als kindertolk is de signalen van jouw kind vertalen naar een liefdevolle boodschap voor jou. Kinderen geven deze signalen vanuit liefde voor jou. Ze spiegelen namelijk precies dat wat nodig is om in alle rust samen verder te groeien. Het fijne van de PresentChild Methode is dat er niet gesleuteld hoeft te worden aan het kind. Als Kindertolk werk ik samen met de ouder/verzorger naar meer rust binnen het gezin.

Wanneer ga je naar een kindertolk

Als je kind vaak boos of agressief, erg druk, vaak verdrietig is, wordt je kind gepest, het wordt niet zindelijk, slaapt of eet slecht, is vaak ziek of heeft last van allergieën, iets in de (leer)ontwikkeling stagneert, dan helpt de kindertolk met de PresentChild Methode.

Wat houdt het kindertolk-traject in

Tijdens de intake vertel jij als ouder/verzorger uitgebreid jou verhaal over het probleem van je kind.

 

In de tweede sessie zal ik het verhaal over je kind vertalen en geef ik de liefdevolle boodschap die jou kind voor jou heeft.

Meestal is het verhaal dat voor de ouder naar voren komt, zo nauwkeurig en passend  dat de ouder voelt dat het klopt. Het raakt een snaar van binnen, geeft inzicht, motiveert en brengt verandering.

 

Tijdens de 3e sessie kijken we terug en gaan we dieper in op dat wat nog aandacht vraagt,  want als jij veranderd, veranderd je kind.