Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Marloes (dinsdag, 01 mei 2018 21:23)

  Linda heeft ons superfijn begeleid. Doordat onze oudste 2 zoons ADHD hebben en vooral in de ochtend extreem druk en opvliegend zijn tegen elkaar, waren de ochtenden zeer stressvol, druk en frustrerend. Daar wij zelf al meerdere acties hadden ondernomen zonder enig resultaat, hebben wij haar advies gevraagd. Ze heeft ons goed geadviseerd in het veranderen van de manier van benaderen en het aanpassen van bepaalde gewoontes. Dit heeft zeer zeker geholpen en zijn zeker blij met haar adviezen.

 • #2

  Heidi (maandag, 16 september 2019 21:03)

  Je bent goed zoals je bent.. Dat kan wel gezegd worden maar het is iets wat je vooral moet voelen!

  Onze dochter is bij Linda terecht gekomen vanwege haar hooggevoeligheid en haar onzekerheid. Wat vond ze het altijd fijn om daar te zijn, en wat heeft ze enorm veel geleerd! Amke is ontzettend gegroeid met haar zelfvertrouwen en kan veel meer haar zelf zijn. Door zichzelf sterker en zekerder te voelen kan ze veel meer aan en geniet ze weer van school!

  Amke voelt.. Ze is goed zoals ze is! Dankje wel Linda!

 • #3

  Danny (maandag, 30 september 2019 18:07)

  Onze dochter is een sociale meid. Ze heeft veel contact met anderen en alles lijkt goed te gaan. De andere kant daarvan is dat ze voor iedereen wil zorgen, alles ziet en hierdoor zichzelf kan vergeten.
  Door de inzet van Linda heeft onze dochter inzicht gekregen hoe ze niet allen prikkels binnen hoeft te krijgen. Hierdoor heeft ze meer rust en energie.
  De oefeningen die tijdens de sessies werden gedaan, zoals verhaal lezen en inbeelden, vond onze dochter het leukst.
  Linda, bedankt dat je onze dochter inzicht gegeven dat ze mag zijn wie ze is. Je geeft vertrouwen en veilig gevoel, je staat er als coach met de kennis en je blijft je verdiepen. Ik hoop dat je nog veel meer kinderen mag blijven helpen.

 • #4

  Nicoline (zondag, 21 juni 2020 11:24)

  Onze dochter is net na de overstap van de basisschool naar de middelbare school begeleid door Linda. Ze vond het altijd heel fijn om bij Linda te zijn en tot rust te komen, na te denken en te voelen. Linda heeft haar verder geholpen en haar meer leren vertrouwen op haar eigen gevoel.
  Linda is een warme, bevlogen coach met een groot hart.

 • #5

  Linda (woensdag, 16 september 2020 11:07)

  Ik ken Linda als een warm persoon met een luisterend oor die de juiste gerichte vragen stelt. In de opvoeding van mijn dochter zag ik bij haar een angstige houding naar alles wat nieuw is. Met de vraag hoe ik haar verder zou kunnen helpen en meer vertrouwen kon geven kwam ik bij Linda terecht. Naast hele praktische tips kon ze ook patronen doorgronden van mij als ouder naar mijn dochter, ook mij werd de spiegel voor gehouden. Dit alles op een positieve en opbouwende manier waardoor zowel mijn dochter als ik stappen konden zetten. Bedankt!