Wat is Acces Bars?

Access Bars is een zachte aanraking op het hoofd waar 32 punten rondom je hoofd lopen, die verdeeld zijn over 16 energiebanen. Wanneer ze worden aangeraakt, kan er op een ontspannen manier van alles los gelaten worden wat jou belemmerd. Access Bars werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Deze bars verbindingen op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de electromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

 

Voor welke klachten kan je een Access Bars behandeling inzetten?

 

Een Access Bars behandeling kan helend werken op zowel lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan:

 

* depressie

* psychische klachten

* vermoeidheid

* slapeloosheid

* lichamelijke (pijn) klachten

* hypersensitiviteit

* betere concentratie

* helderder in het hoofd

* beter bij jezelf blijven

* betere leerprestaties

* stress verminderend

* immuunsysteem versterkend

* verbetert de relatie met jezelf en anderen

* een positievere houding ten opzichte van het leven

 

Hoe werkt Access Bars?

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken zodat jij kan loslaten wat jou nu niet meer dient. Vanaf je geboorte tot nu heb je ervaringen op gedaan, zowel positieve als negatieve ervaringen die onbewust opgeslagen zijn in je hoofd en lichaam. Dienen al deze ervaringen je nu nog of zou het ruimte kunnen geven wanneer je op een natuurlijke manier niet diende ervaringen los kan laten, zodat ze je niet meer beperken in dat wat je nu wil? Door Access Bars wordt er ruimte gecreëerd. Als practitioner raak je de bars punten licht aan waardoor je begint op te ruimen wat opgesloten zit.

 

Hoe ziet een Access Bars sessie er uit?

Iedereen is anders, dus er is geen "normale" Access Bars-sessie. Elke sessie zal anders ervaren worden, zelfs wanneer je de sessie met dezelfde persoon doet. 

 

Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen - zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden of kleuren, anderen voelen sensaties in hun lichaam als zoemen, tintelingen, warmte, koude, schokken of rillingen. Hoe je het ook ervaart, Access Bars doet dat wat op dat moment goed is.

 

Er is geen goede of slechte manier, de beste manier om er achter te komen hoe Access Bars voor jou werkt is om zelf te ervaren. De daadwerkelijke uitwerking van een Access Bars behandeling kan zich manifesteren tot 3 á 4 na de behandeling. 

 

Een Acces Bars-sessie duurt gemiddeld 60 - 90 min.

Tarief Access Bars-sessie 80 EUR incl. btw.

 

Access Bars voor kinderen.

 

Acces Bars is ook goed in te zetten bij kinderen. Zit jou kind niet goed in zijn of haar vel, is het snel overprikkeld of heeft het reacties als boosheid, woede uitbarstingen, huilbuien, onzekerheden, angsten of heeft het last van mentale of lichamelijke klachten?

Door de Bars licht aan te raken kan het emmertje geleegd worden en ontstaat er ruimte.

 

Uit ervaring blijkt dat wanneer iemand echt verandering wil in het leven dat er dan ongeveer 3 à 4 behandelingen nodig zijn, met een tussen pauze van 2 tot 4 weken. Behandelingen zijn los te boeken.

 

Een Access bars-sessie voor kinderen duurt 15-30 min.

Tarief Access Bars-sessie 30 EUR incl. btw.

 

 

 

 

Contact

 

Linda van Eijk

Orion 9

3893 DM Zeewolde

 

jeeigenklavertje4@gmail.com

 

Kvk: 71350756

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden.docx
Microsoft Word document 17.5 KB
Download
privacy verklaring
Privacy verklaring Je Eigen klavertje 4.
Microsoft Word document 15.6 KB