Wat is Acces Bars?

Access Bars is een simpele manier om je hoofd te resetten.

We hebben het allemaal druk en onze hoofden worden alleen maar voller. Vergelijk je hoofd eens met een harde schijf, hoe meer je er in opslaat hoe minder goed hij na verloopt van tijd werkt. Het helpt om alles weer eens op te schonen. Wat je nog nodig hebt bewaar je en wat overbodig is gooi je weg. Dat is wat Access Bars met je hoofd doet.

Op en rondom je hoofd bevinden zich 32 drukpunten, die verdeeld zijn over 16 energiebanen. Access Bars is een zachte behandeling van drukpunten op je hoofd. Door verschillende combinaties van drukpunten lichtjes aan te raken laat je de elektrische lading van opgeslagen gedachten, gevoelens en emoties los. Hierdoor kun je nog wel terug naar de herinnering maar de lading er van is verdwenen. Zo ontstaat er weer ruimte, rust en ontspanning.

Access Bars® is er voor alle leeftijden.

 

Voor welke klachten kan je een Access Bars behandeling inzetten?

 

Een Access Bars behandeling kan helend werken op zowel lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan:

* depressie

* psychische klachten

* vermoeidheid

* slapeloosheid

* lichamelijke (pijn) klachten

* hypersensitiviteit

* betere concentratie

* helderder in het hoofd

* beter bij jezelf blijven

* betere leerprestaties

* stress verminderend

* immuunsysteem versterkend

* verbetert de relatie met jezelf en anderen

* een positievere houding ten opzichte van het leven

  

Hoe ziet een Access Bars sessie er uit?

Iedereen is anders, dus er is geen "normale" Access Bars-sessie. Elke sessie zal anders ervaren worden, zelfs wanneer je de sessie met dezelfde persoon doet. 

 

Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen - zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden of kleuren, anderen voelen sensaties in hun lichaam als zoemen, tintelingen, warmte, koude, schokken of rillingen. Hoe je het ook ervaart, Access Bars doet dat wat op dat moment goed is.

 

Er is geen goede of slechte manier, de beste manier om er achter te komen hoe Access Bars voor jou werkt is om zelf te ervaren. De daadwerkelijke uitwerking van een Access Bars behandeling kan zich manifesteren tot 3 á 4 na de behandeling. 

 

Een Acces Bars-sessie duurt gemiddeld 60 - 90 min.

Tarief Access Bars-sessie 80 EUR incl. btw.

 

Access Bars voor kinderen.

 

Acces Bars is ook goed in te zetten bij kinderen. Zit jou kind niet goed in zijn of haar vel, is het snel overprikkeld of heeft het reacties als boosheid, woede uitbarstingen, huilbuien, onzekerheden, angsten of heeft het last van mentale of lichamelijke klachten?

Door de Bars licht aan te raken kan het emmertje geleegd worden en ontstaat er ruimte.

 

Uit ervaring blijkt dat wanneer iemand echt verandering wil in het leven dat er dan ongeveer 3 à 4 behandelingen nodig zijn, met een tussen pauze van 2 tot 4 weken. Behandelingen zijn los te boeken.

 

Een Access bars-sessie voor kinderen duurt 15-30 min.

Tarief Access Bars-sessie 30 EUR incl. btw.