Wie ben ik?


Ik ben Linda, 

  

Kinderen zijn mijn passie. Zelf heb ik 4 kinderen met ieder zijn of haar eigenaardigheden, maar wat heb ik veel van ze geleerd. Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hooggevoeligheid en hoogstimulatief gedrag. Ik heb een Holistische kindercoach opleiding gevolgd en ben mijn eigen praktijk gestart.

Ik ben me verder gaan ontwikkelen door het volgen van opleidingen op het gebied van coaching. Sinds Juni '21 ben ik werkzaam als Kindertolk. Wat mij hierin aanspreekt is dat ik nu alleen met de ouders aan de slag kan zodat er niet meer aan het kind gesleuteld hoeft te worden. 

Graag wil ik met ouders op zoek gaan naar de lach op het gezicht van hun kind.

 


"DE LACH VAN EEN KIND
ZOU ZO MAAR EENS
HET MOOISTE GELUID
OP AARDE KUNNEN ZIJN"

(topwijs.nl)


Opleiding/certificaat/cursus  

 


Contact

 

Linda van Eijk

Orion 9

3893 DM Zeewolde

 

Kvk: 71350756

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden.docx
Microsoft Word document 17.5 KB
Download
privacy verklaring
Privacy verklaring Je Eigen klavertje 4.
Microsoft Word document 15.6 KB