Holistisch coachen is  voor mij; het samen kijken naar de situatie waarin jij je bevind en de aandachtspunten die zich daarbij voordoen.

Door samen te onderzoeken wat er werkelijk speelt, samen kijken we op een andere manier naar jouw situatie. We kijken niet alleen naar het probleem. Dit omdat elk aandachtspunt een gevolg ergens van is. Door op een andere manier naar jouw aandachtspunt te kijken, gaan wij samen opzoek naar de oorzaak.

 

Holistisch coachen is een zoektocht naar alle facetten van jezelf. Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch gebied. Een mens is meer dan zijn verstand alleen. Een goede balans tussen als deze onderdelen vormt de basis voor een gelukkig en zinvol leven.

Een leven waarin jij jezelf de kans bied om zowel privé als professioneel liefdevol voor jezelf te zijn.

 

In contact met jezelf!

Binnen mijn begeleiding maak ik gebruik van reguliere coachingstechnieken. Daarnaast maak ik gebruik van ademhalings- en ontspanningstechnieken, Maak ik gebruik van de natuur als coachingsinstrument en werk ik met de 8 thema's voor een liefdevol leven.

  1. Groei.
  2. Balans.
  3. Verbinding.
  4. Zelfwaardering.
  5. Zelfvertrouwen.
  6. Zelfacceptatie.
  7. Ontvangen.
  8. Creëren.

Ik luister en coach maar laat je ook weer voelen wat liefde voor jezelf is.

 

Als coach ga ik je geen pasklare oplossing aanbieden voor jouw aandachtspunt(en). Ik ga niet vertellen wat jij moet doen of moet veranderen!

Als coach kijk ik samen met jouw naar jouw eigen speelveld en mag bied jij jezelf de mogelijkheid om het speelveld te betreden, waardoor jij jezelf de mogelijkheid bied om zelfontwikkeling door te maken.

Door anders naar je eigen speelveld  te mogen kijken, kun je weer stapjes zetten op je eigen levenspad.

Die bijdragen bij jouw innerlijke ontwikkeling!

Contact

 

Linda van Eijk

Orion 9

3893 DM Zeewolde

 

Kvk: 71350756

Jim van Eijk

Orion 9

3893 DM Zeewolde

m.tel: 0636165573

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden.docx
Microsoft Word document 17.5 KB
Download
privacy verklaring
Privacy verklaring Je Eigen klavertje 4.
Microsoft Word document 15.6 KB